oväntat möte!

Ojojoj, jag sprang just in i en gammal kompis, från St Anton. Brandlarmet gick här på jobbet, som vanligt var det falskt alarm, men vi måste ju ändå gå ut, och samlas osv. Monica hade med sig en man/kille från besöksrummet, som tittade mystiskt på mig, och sedan utbrast "visst är det Lisa?".

Jag kände vagt igen honom men kunde inte placera honom (ansikten är inte min starka sida). Men, eftersom han kände igen mig kunde vi reda ut situationen. Han var en var de som jag umgicks mest med i St Anton, allra mest hängde jag ju med Viggo, men Daniel som han heter, kom nog därefter. Han flickvän Frida kom ner till Österrike efter ett tag, och de flyttade in i rummet bredvid mitt. Åsa, du vet där vi bodde?

Vilken chock att springa ihop med honom här, nio år senare! Det visade sig att han och Frida bor här i Kungsbacka också, och att han jobbar som mäklare på Fastighetsbyrån, och hon på Swedbank. Vi bestämde att vi ska äta lunch en dag nästa vecka, alla tre. Kan kanske bli lite konstigt, men mest kul tror jag!

(Han hade för övrigt sett mig på stan några gånger och tyckt sig känna igen mig)

oxford

Har haft en mycket trevlig helg med Johanna, har sugit i mig kultur som aldrig förr. I lördags var på musikal! Chicago, vi satt längst fram och kände oss lite smått antastade av de myckna små kläder de hade på sig, man vet inte riktigt vart man sak titta kom vi fram till.

På söndagen var vi i Oxford, en väldigt trevlig stad! Bilden är nedan är från colleget där harry potter spelades in




grattis och välkommen!

till ebba alltså, som fyller år idag och flyttade in igår, så roligt, var inte lätt att vara singelboende, vet inte vad jag hade gjort om det varit mer än två dagar mellan cia och ebba, kanske varit tvungen att flytta till gbg/london i en vecka? Hemskt välkommen till ebba i vilket fall!

Ikväll ska jag åka skidor igen för första gången sedan humla, hoppas inte att jag har glömt allt som ni lärde mig, hur var det nu, böj på knäna i nedförsbackarna men inte vid stakning? Eller tvärtom?


8 minutes abs

är det nya här på jobbet. Anna hade visst insett på träningslägret hon var på i helgen att om hon ska orka staka 9 mil måste hon få ordning på sina magmuskler. Så från och med idag ska vi köra ett träningsprogram från you tube, som heter just 8 minutes abs som inledning på lunchen. Jag skulle vilja döpa om det till "åtta minuter sittups", men det låter ju inte riktigt lika häftigt.

Ett bra initiativ tycker jag, jag hoppas på att få magmuskler som sten!! Men vem vet, I might have broken my middle body tomorrow, det verkar ju kunna bli en effekt.... :)


måndag igen

Och det känns som om vardagen har slagit till med full kraft. Men det är ju tur att det är vardag ibland också, hur roligt vore det att vara ledig jämnt? Däremot hade jag väldigt gärna varit ledig en dag i veckan, till exempel onsdagar... tänk så skönt att aldrig jobba mer än två dagar i sträck.

Ikväll ställer Ebba till med fest, väldigt trevligt! Och snäll som hon är har hon sagt att hon ska se till att laga gi-mat... Ska bli så roligt!

Vad har ni för er en måndag som denna?

Nu ska jag jobba lite.

hemresa


hälsningar från london!


sista dagen i london för den här gången, är ensam hemma hos åsa och samlar momentum för att vända upp och ned på åsas rum för att se vad jag ska ta med mig hem, är rädd att hennes rum för tillfället mest liknar en...väldigt stökig..walk-in-closet? Golvet rymmer vad vi kallar "the pile", där alla våra saker är samlade.

håll tummarna för att ingen snö ställer till det för londons flygplatser!

hello!


the gherkin, som man ser från åsas fönster


insåg just att jag inte gjort något inlägg på hemskt länge, så tycker att det är dags. Jag är i london hos å, i skolan för tillfället nervös (men samtidigt sömnig, konstig kombination) inför första mötet med min nya second supervisor. Hjälp.

Är rädd att å inte tycker att det är så bra att jag är här - i lördags övertalade jag henne att skicka ett meddelande till mike, som inte svarade på nästan ett dygn (troligtvis för att han vill gifta sig med å och därför misstycker godtyckliga sms efter midnatt lördag kväll och föredrar artigare sms kring femtiden söndag eftermiddag). Igår råkade jag dra med mig henne på en trettiominuters abs class (skaffat femdagars gratis gymkort) som resulterade i att vi inte kunde gå, sitta, stå eller äta på resten av kvällen på grund av att våra missandlade magmuskler hamnade i något slags kramptillstånd. Och nu kommer träningsvärken. Som sagt, å tycker inte att jag är full av bra idéer.

Nåväl, snart möte. Spännande.

åter till vardagen

men vilket härligt jullov det har varit! Och så fantastiskt med all denna snö! Blev tillslut 15 pass, varav 12 på skidor. Men idag höll M på att köra livet ur mig, han drog som en tok i uppförsbackarna, jag hade ingen chans att hänga på. Får skylla på att jag har åkt lite mer än honom ... och lite på "the pain in my behind". Jag ramlade rakt på svanskotan igår, ajaj.


Susanna och Björn saknas, i övrigt hela "Humla all stars"


På väg till skidspåret


M ska hjälpa sin svärfar att grovarbeta



RSS 2.0