äntligen fredag

hurra!

Jag har nyss börjat jobba igen efter lunchträningen, eller ska iallafall börja jobba när jag har postat det här inlägget. Helt schluss!! Det var det det jobbigaste passet jag varit på någonsin tror jag. Jag brukar ju undvika gympa, tycker det är så jobbigt att springa och vifta med armarna i luften. Men idag var spinningpasset fullt (kom inrusande med andan i halsen tre minuter i tolv), så jag fick gå på medelpuls-gypa istället. Phu! trött överallt! Så himla bra!

Det som inte var så bra var att jag vällte min kaffekopp, (på grund av ostyrsel i armarna, orsakad av armhävningar?) över en massa papper nyss, darn! 



Kanske borde sluta dricka kaffe vid skrivbordet, men så tråkigt! 

happy birthday fränd!

hope fränd has the very best birthday!


Börstigrundan

Min hålfot/häl är ju som sagt inte som den borde, det kan väl knappast ha undgått någon. Så just nu är det alternativ rörelse som gäller (alternativ träning låter kanske lite väl pretantiöst, med tanke på det makliga cykeltempot idag).

M och jag har cyklat Börstigrundan, mycket trevligt! Fint höstväder och träd i vackra färger. Vi tog vägen förbi Sköllen på hemvägen, och försökte titta på det som ett eventuellt framtida hem.

+
Ganska fin tomt i fint läge. 
Avsides men ändå ganska nära andra hus
Finns väg dit, och en färdig trädgård, och vatten och avlopp i ngn form (dvs, vi behöver inte läge mycket pengar på sådana tråkigheter).

-
Huset genomruttet = måste rivas
Verkar otroligt jobbigt, och dyrt, att bygga ett hus (men kanske lite rolit också)
Ganska nära Jocke (kriminella kids springer runt i trädgården på nätterna?)
Vi har ingen aning om vi får köpa det, och i så fall till vilket pris


höstpyssel




så fint höstväder hela veckan i  sthlm, har nog tio matlådor med kantareller (tratt och gula, samt även gul trumpetsvamp och blek taggsvamp!) och nu ska jag göra lika många byttor med äpplemos, har så många äpplen efter min och johans räd! Har även en surdeg på jäsning, och ett recept på havrekakor, puh, men lika bra att passa på när momentum plötsligt infinner sig. Förutom mos tänkte jag göra paj av äpplena, och leva på äpplepaj i en vecka, går utmärkt att äta till frukost med filjmjölk, har jag upptäckt.

För övrigt klarade jag min första 6c+ idag, hurra!

 

rens rens rens


RSS 2.0