bättre sämre bättre och sämre igen

men NU hoppas jag (och tror) att jag äntligen är bättre på riktigt. Den här infektion (antagligen luftvägsinfektion enl. doktorn)  släpper då inte taget i första taget, men idag känner jag mig faktist piggare än vad jag gjort på ... ja, sen jag blev sjuk förra måndagen. Siktar på att jobba imorgon!


agnar lever

jag har ätit surdegssmörgås till frukost, hurra! lite kompakt, lite fuktigt, men väldigt segt och syrligt och..alldeles fantastiskt tycker jag och agnar, är så glad!

Söndag i London

Tillbaka i sängen efter att ha varit ute och köpt frukost, det är skandal att jag inte gör mer med mina helger, men sk apå bio ialla fall om några timmar, med Natalya från jobbet, vi ska se "an education" som tydligen ska vara väldigt bra

Var på bio igår oxå (jag som aldrig, aldrig går på bio i vanliga fall) och såg crazy heart, inte så hemskt bra, men trevligt att komma ut lite.

Ska bli så roligt att komma till humla nästa helg!! kan inte bärga mig, hoppas verkligen inte att snön hunnit försvinna till dess.

Jag, Hugo, Johan (hugos idol eftersom han sagt upp sig) och Harald ska till Oslo första veckan i mars tror jag bestämt ska bli så skönt att komma bort från jäkla telefonen lite!

Man kan tro att våren kommit till London, igår när jag promenerade till broadway market var det snödroppar och krokus över allt så igår kväll bestämde jag mig för att slå på stort och hade inte på mig mina långkalsonger för första gången (långklasnger är något av en röd tråd i vår blogg) och brrrrrr. Det är å hemskt kallt överallt, så nu ligger jag i sängen fullt påbylad för att sama överskottsvärme till jag måste gå utanför dörren igen!

Hur mår syster?

och hur går det med frändens tumör?



nytt försök

idag gör jag ett nytt försök, med nya krafter, att göra ett riktigt surdegsbröd. Steg ett är klart, alarmet är satt om 8 timmar då det är dags för steg två. Håll tummarna!

krank

Usch vad det är tråkigt att vara sjuk! Jag gick hem från jobbet efter lunchen i måndags, var snuvig och hade liksom bomull i huvudet.



Då trodde jag nog att jag skulle komma tillbaks dagen därpå, men icke, jag blev bara sämre. Min egen, högst ovetenskapliga, diagnos, är lindrig svininfluensa. Lindrig eftersom jag är vaccinerad. (Men risken att man får den ändå är tydligen 20 %, fast oftast lindrigare då). Jag har lite feber och är orkeslös i allmänhet, snuvig och hostig. Har mest suttit i soffan och tittat på dåliga serier (och en del bra, men nu är min Gilmore Girls box slut) och stickat. Det har sannerligen gått framåt på tröjfronten, men jag hade alla gånger föredragit att vara frisk!

Allra mest hade jag velat vara frisk idag, Magnus har planerat för hemlig resa idag. Men det (vad det nu är) fick vi ställa in. Så tråkigt!

Nu hoppas jag att jag är bättre tills på måndag, annars måste jag gå till doktorn och få ett sjukintyg, man får ju inte vara borta från jobbet mer än 7 dagar utan läkarintyg. Det verkar otroligt jobbigt!


Riktigt roligt är däremot OS-silvret, heja Anna Haag!!



Synd att OS inte går dagtid så här i sjuktider, men kanske lite tur också. Finns en risk att mina kollegor hade tyckt att jag blev sjuk lite väl lägligt om det hade varit OS hela dagarna...


throwing in the towel



jag kastar in handduken, biter i det sura äpplet och accepterar jäkla skruttnederlag.

har bokat tid för synundersökning, hos smarteyes som tydligen är billigast. Usch och fy, hoppas inte att jag har en tumör i ögat. Eller att jag är på väg att bli obotligt blind. Gör det ont? darn darn darn

Hur som helst, funderar på det här med glasögon (bågar alltså).  Tycker att de på alexa chung (ovan) är fina, om än kanske i största laget, men kanske något liknande? eller vad tycker ni? jag behöver hjälp, en helt ny värld det här. Brukar det finnas så många bågar att man kan välja och vraka? Man kanske får ta vad de har?

semla

Förmiddagsfika i q med kaffe och semla. Hur många semlor kommer vi upp i med gemensamma krafter tror ni? 1 än så länge alltså.


dresscode?


Efter inlägg (och diskussion) nedan blev jag så långkalsongsinspirerad att jag var tvungen att drömma lite om långkalsonger (lite segt på jobbet fem i fyra). Har ni sett så fina? De på bilden alltså. Fancy värre, merinoull (vad är det egentligen, vet bara att det ska vara hemskt bra?). Dem skulle jag vilja ha på jobbet. Vad skulle ni helst ha på jobbet?


långaklasonger eller icke

Jag är lite trött på att bylsa på mig lager efter lager, särskilt stark blev känslan efter en helg med vår i London.

 I morses tänkte jag "näee! jag struntar i långkalsonger idag, det måste väl gå bra ändå!". Sen tog jag en titt på termometern, - 15,5. Det blev långkalsonger på idag också.

headhunter

Äntligen på jobbet, värst vad jag har blivit morgontrött! Jag var rätt pigg ett tag efter jul, men nu verkar det som om julvilan slutat verka.

Vilken dag vi verkar få här på västkusten! En sån där dag när man inte alls ska sitta inne och jobba, utan snarare gå på en lång skidtur på fjället... bortsett från att vi inte har några fjäll här direkt... men en lång skidtur i solskenet på golfbanan!

För att återknyta till rubriken, igår ringde det en headhunter till mig, han frågade om jag möjligen var intresserad av att bli chef för en lantmäterigrupp inne i Göteborg. Bara så där, som en blixt från klar himmel! Det vill jag ju nu inte bli, men det känns ändå väldigt roligt att ngn har tipsat om att jag kanske skulle vara lämplig. Vem som föreslog mig ville han inte säga. Jag frågade om han möjligen hade något jobb i Borås eller Jönköping, han bläddrade lite i sina papper och frågade efter en stund "Är du bra på mekanik?" (Det är jag inte!!)

Dags att jobba!

London i bilder


Guiden


Magnus tyckte det var coolare med ett krigsskepp i bakgrunden. Skeppet är byggt på samma varv som Titanic...


Big Ben och ? (guiden hade slutat guida)


Å visar tydligt hur glad hon är att vi är och hälsar på!





Love London!

Vilken helt fantastisk stad! Mycket kan det ha att göra med vädret, det var ju faktist vår där, 12-13 grader och sol, så härligt att gå runt i Hyde park och titta på alla fåglar, och ekorrar.

Shoppingen var ju också helt fantastisk, det slutade med att jag fick shoppingförbud... hade kunnat köpa hur mycket som helst tror jag. Särskilt tyckte jag om Banana Republic.

Och Inamo.... så väldigt trevligt!

Åsa var en mycket bra guide, särskilt informativ var hon om Towern, tydligen har det varit ett fängelse en gång i tiden, men eftersom alla fångarna fick ett rosa underställ (misstänkt likt hennes eget basplagg) frös de inte, fast man skulle kunna tro att det blev kallt där vintertid. Jag har en fin bild på hene där hon guidar om just detta, ska publicera den, och ngr andra bilder, ikväll.

Först dock jobb och träning (träning behövs efter all otroligt-icke-gi-anpassad-mat-och-dryck som slank ner).

the gathering

Vad roligt att det blir samling i Humla till min födelsedag, oj vilket firande det kommer att bli! :)

Nu ska jag jobba lite till innan det är dags att åka till London.

RSS 2.0