humla

vad tror ni om en spelkvall i humla nasta vecka? kanske onsdag, skulle inte det vara trevligt!!!

dan före dan före dan

hurra, äntligen snö på västkusten också! Det var så vackert igår när jag gick en kvällspromenad efter jobbet, alldeles vitt och mjukt och fint.... Jag längtar efter mina skidor! 

Två dagar kvar att jobba, eller snarare en och en halv. Jag ska vara alldeles ensam här på kontoret imorn, det låter ju väldigt tråkigt, så jag tror nog att jag bara kommer att jobba på förmiddagen, sen styr jag och Aygo kosan mot Humla.

Hur gick det att komma till Sthlm igår Åsa, gick flyget i tid? Har du fått julkorv av Nisse nu?



hon är hemma!

åsa är i sverige, med nöd och näppe, minst hälften av alla flyg ställdes in och några timmars misströstan förbyttes i glädje när flyget avgick bara två timmar försenat, heja ryanair! Stackarn hostar som en liten blå men är hemma och har förhoppningsvis lyckats somna medan jag är på jobbet extra tidigt (hon kom kl 4, ingen idé att somna om).


en mörk onsdagmorgon i december

är det idag. Jag har förstått att nästan alla andra delar av Sverige har fått snö, här i Kungsbacka regande det igår, hör och häpna. Igår gick även vår julfest av stapeln, det var roligt. Våra kollegor från Halmstad var här, vi konfererade, lekte och åt julbord. Jag orkade bara sill, och en massa potatisar, det är inte klokt vad det är gott med potatis till sill. Efter ett tag var det någon som sa att de inte hade fått potatis till sin lutfisk, den var slut. Då skämdes jag en aning.



Ikväll åker jag till Lund, jippie så kul. Eller kanske inte då. Jag ska på samverkan i Malmö imorn, men på grund av något stort möte i Köpenhamn, tror det har något med klimatet att göra, är alla hotell i Malmö fulla. Jag brinner inte direkt av entusiasm... men det ska nog gå bra den här gången också.

Tack gode gud att det snart är jul! Jag längtar efter en lång sammanhållen ledigthet! Gör ni?


kokt julkorv

fränden, är kokt julkorv samma sak som sån där fläskkorv du brukar koka och är så förtjust i? I så fall kan du få det till middag när du kommer hem om du vill, extrapris på vi den här veckan!

aktietävling

M och jag har startat en aktietävling! Jag läste en tjejtidning för ett tag sedan där Charlie och Mattias hade fått en sida för sig själva. Programledarna i lyxfällan ni vet. De tipsade om olika sätt att spara på, och konstaterade (förstås) att aktier kan vara väldigt lönsamt. Men åandra sidan riskfyllt. De hade en idé om att man som gifta kan starta varsin aktiedepå och tävla mot varandra, den som har fått ihop minst summa på bröllopsdagen får bjuda den andra på middag. Det tyckte jag lät roligt! Och även M när jag inkluderade honom i idén.

Nu har vi kommit igång, eftersom det är en tävling kan vi ju inte tala om för varandra vad vi satsar på, så ni må tro att det är ett väldigt tisslande och tasslande, och nersläckande av skärmar hemma hos oss just nu. Jag kan säga så mycket som att jag gick 23 kr plus igår. Det är jag väldigt stolt över med tanke på att börsen i stort gick ner! :)


georges

men flatmate som jag delar våning med, georges, har drabbats av ett sammanbrott är jag rädd för. Han gjorde slut med sin tjej förra helgen och sen dess ha han betett sig märkligare och märkligare, han har istort sett slutat gå till jobbet, spelar opera hela nätterna och i morses tog han ett bad!!! i över en timme. vet inte riktigt hur jag ska hantera situationen

Look!

http://www.timesonline.co.uk/tol/comment/columnists/ben_macintyre/article6941534.ece

behärskningsproblem

bloggar från jobbet, trevligt tidsfördriv! (inte riktigt sant, har faktiskt lunchrast) Behärskningsproblemet gäller fruktkorgen, kan man överdosera frukt? Har svårt för tanken att de ska behöva slänga någon överbliven frukt, ingen verkar vilja ha äpplen och päron...kanske ska ta hem och göra paj? Oh, eller konservera, och ge bort i julklapp, undrar om jag inte såg ett recept på päronchutney i metro häromveckan..is the excellent idea yeas? Kommer ihåg att åsa hade samma problem på sweco.  Inte lätt.

På tal om sweco, precis som där ligger det en vi-affär i anslutning till kontoret här, idag har jag skaffat deras veckoblad (spännande läsning!), visar sig att under december månad har de förutom vanliga veckoerbjudande dagserbjudande (slags julkalender). Idag var det potatis för 3 kr kilot, lite trist tycker jag, men imorgon, tada, bacon för 4 kr/paket, tokbilligt om jag inte har fel?

är det någon som har några roliga recept lämpliga för pepparkaksbak? Skulle ev vilja göra något lite roligare förutom pepparkakor och lussekatter, förslag mottages.

idag ska jag för övrigt på julkonsert som viss persons +1, var bara tvungen att nämna det.


tranat

har drabbats av nagot av en traningsnoja, har nu sprungit tva dagar i rad, vet inte vad som flugit i mig. kanske for att jag inte har nagot battre for mig, som ni ser har jag till och med tagit med min dator hem idag for att forsoka mig pa att jobba lite. Hugo har samma problem, det ar lite komiskt, vi ar bada vansinnigt uttrakade sa fort vi kommer hem, och har snart sett storre delen av imdb's top 500 lista. behover med andra ord forslag pa hobbies, alla alternativ valkomnas!!

RSS 2.0