Första korten med Canon

Vi har ju fått köpa Pers avlagda digitalkamera, uj vad kul!! Det blir riktigt bra bilder (och ganska många värdelösa när jag leker lite för vilt) utan större ansträngning.




Blommor precis bakom Kungliga (lägg märke till den fina skärpan i förgrunden och oskarpa bakgrunden, mycket nöjd!)


Porträttbild av Nice på KTH


Igår var vi på sågverksdag med Södra skogsägarna med mor och far på Väröbruk, tråkigt för dig Å att du missade!


alla barn, och M, fick klättra upp i de stora maskinerna. Om ni undrar varför han ser lite konstig ut så är det för att han visslar


På eftermiddagen övade vi inför alperna med en vandring i Sandsjöbacka


Nu ska vi äta frukost, sedan ska vi åka iväg till Hissingen och titta på en evetuell lägenhet åt min man, som han kan bo i under veckorna till hösten. Jag tycker nog att han var värd lite mer än järnvägsstationen Nice!




bengt and i like

bengt och jag (och chinua achebe) umgås i humlegården i hettan förra helgen

på väg till jobbet idag kantades cykelvägen av snälla människor i gula jackor som log och hojtade "tack för att du cyklar!", och gav presenter till alla cyklister. I approve! Hope will be there everyday from now on, creates the very nice atmosphere among the cyclists. Bengt blev också hemskt glad, han må vara van vid uppskattning från mig, men ibland hör han folk kalla honom för "den" eller bara "cykeln". Men idag känner han sig uppskattad av hela stockholms stad (som ligger bakom kampanjen), som sig bör!

fjärdhundra

hövdingen

strax innan london fick jag följa med och klättra i fjärdhundra, där jag efter mycket om och men lyckades klara min andra utomhusled, den här gången med ett väldigt krångligt (men roligt) insteg (första biten). Lite förargligt när det tar halva dan att komma en meter ovanför marken, men desto roligare när det till slut gick vägen.

London

Mycket entusiatisk över vår italien resa om bara en månad!!! ´Ska bli så roligt!

Idag har susanna sin upgrade den stackarn, men snart är hon officiell PhD student, inte så tokigt

Imorgon ska jag (och min nya flatmate Ray) springa orientering i hyde park, har ni hört så roligt! Är någon park race seires så det kommer dessutom fortsätta hela sommaren över olika parker i stan


fyrkantig tiger



Tiger förra helgen, snart dags för nedkomst.

Magnus hittade tre kattungar under veden, kanske Nisses, hon är ju en storproducent. De fick åka till katthimlen. På tal om katthimlen verkar Ragnarajns också den vägen ha vandrat... han har inte synts till länge. Eller så har han förlorat maktkampen mot Artur och fått flytta. Det verkar inte vara ett helt lätt liv att vara katt!

Schwesterlein, har du helt slutat läsa bloggen? Eller har du bara slutat skriva och kommentera?


helg och bröd


Härligt med helg! Jag har inte gjort mycket idag, Agnar II har fått jobba lite dock, blev riktigt goda dinkellimpor. Men jag fuskade lite om sanningen ska fram, hade i vanlig jäst också...






I övrigt har vi inhandlat en ny diskmaskin under dan, den gamla gick ju sönder här i veckan, och köparen av våran lägenhet ville gärna ha en. Eftersom vi hade sålt lägenheten med en diskmaksin tyckte vi att det var schysst att vi köpte en ny. Och dessutom är det ju skönt att ha diskmaskin för oss också tills vi flyttar.

Just nu håller M på att laga mat, risotto, älgfilé (lisaskjuten) och rödvinssås, jag blir så bortskämd!


RSS 2.0