Humla

befinner mig som sagt var i humla för tillfället, tycker det är skandal att l&m inte tänker komma hit förrän på lördag MITT PÅ DAGEN!!!

det var värst förrensten vad ragnarajns har blivit stor, jag är stolt som tuppen:) och tam!

idag ska jag åka till lager157 minsann, se om jag kan hitta något representabelt till min snart helt nya garderob :) vet inte riktigt vad jag ska börja med, men borde förmodligen ha ett par svarta stövlar

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kommer du inte till Kungsbacka på fredag alltså? jag är ju inte hemma från Malmö förrän sju på kvällen, det blir så sent om vi ska åka till Humla då ju.



På tal om rajnarajns lyssnade jag lite på morgonpasset idag, de pratade om katter, först beskrev hanna sin katt, och visade tydligen en bild, katten var svart, vit, brun och orange och satt på bilden mellan hennes lår, hon var hemskt nöjd med den. Därefter beskrev Robert Gustavsson sin katt, "Nättan", hon är visst svart, men vita stayups, ett riktigt A-exemplar, menade Robert, varvid Hanna väldigt snabbt påpekade att hennes katt också är det, varpå Robert G i sin tur lät hemskt tveksam.. Hm, ja, det var så väldigt roligt just när de sa det men svårt att förmedla roligheten känner jag. I vart fall ville jag komma till att ragnarajns OCKSÅ är ett ritkigt A-exemplar!

2009-09-23 @ 16:34:50
Postat av: åsa

utan tvekan!!!

2009-09-23 @ 19:35:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0