god morgon!

sista dagen i humla, i eftermiddag åker åsa med mig tlll falköping och byter ut mig mot maxi. Så hemskt synd att jag inte kan åka med till göteborg...men..en annan gång helt enkelt. Och l&m kommer ju till stockholm redan nästa helg, ska bli så trevligt! Har ni några säskilda planer/önskemål? Om det är fint väder (hoppas hoppas) skulle jag så hemskt gärna vilja åka ut i skärgården - mitt havsbehov stillades inte helt av en eftermiddag på klipporna i göteborg, och även om det är bräckt vatten i stockholms skärgård så är det väl inte så illa ändå! Vad tycker ni, låter det som en bra idé om solen skiner?

Nu jobb i några timmar, fram till två närmare bestämt.

Kommentarer
Postat av: Lisa

Hur mår du idag Nisse? Har du fått ngt nässpray? Har du haft mycket kontakt med Mini och Ragnar nu när du varit i Humla?

2009-07-16 @ 10:21:00
Postat av: nisse

fick tag i lite nässpray igår som tur var, först en skvätt här på nordtorpet och sedan, till min stora tillfredsställelse, en hel egen flaska i åsarp. Mår dessvärre inte så bra ändå, så hemskt ont i min...bringa? Läskig hosta och känns som att det sitter en sumobrottare på min, ja bringa blir det väl?



de höll sig undan ett tag är jag rädd men igår umgicks vi lite, åsa, ragnar och jag, och tiger, icke att förglömma! tror bestämt dock att tamheten måste underhållas, verkar ha förvildats en aning, man kan säga att vi ville umgås mer än de ville..



Hur mår du? vad tror du om stockholm?

2009-07-16 @ 10:44:32
Postat av: Lisa

ja! om det är fint väder åker jag hemskt gärna ut i skärgården.



din lilla stackare, nu får du kurera dig ordentligt!

2009-07-16 @ 16:57:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0