Lisas kväll

Så väldigt väldigt roligt att höra att du har fått en cooling-handledare Nisse, det bådar gott tycker jag! Och nu när Niall har kommit också, känns det litte bättre att vara i London då? På tal om Niall, var det den varma luddiga och ganska... orginella mössan han hade på sig? Jag tänkte först att det var bra att de såg på Costa att du socialiserar, men om han hade den mössan är jag inte helt säker förstås... ;)

Nåväl, kanske bäst jag är en snäll kompis och inte retas mer nu!

Berättar om min kväll istället, det visade sig att M hade tänkt att jag skulle gå en kurs när han köpte presentkortet, då lär man sig tydligen hur man ska sminka sig för att uppnå vissa effekter, vilka färger man passar i och så vidare. Dock ingår inga produkter då. När jag ringde och bokade frågade de om jag ville ha rådgivning, där jag fick med produkter för hela beloppet, eller en kurs, där det inte ingår produkter, valde jag förstås rådgivning. Och det var nog ett bra val, det är ju trots allt väldigt roligt att få med sig smink hem, fast det hade ju oxå varit roligt att få en liten kurs, som det var nu berättade hon mest lite hastigt vad hon gjorde, men jag tror jag fattade ungefär.

Lite upprörande dock hur lite 500 kr (presentkortsumman) räcker till på FACE. Men de ska väl ha bra produkter har jag hört...

Allt det här fick jag verkligen inte för presentkortet, fick lägga till en bra slant själv.

Tack iallafall M för presenten, det var väldigt roligt! Och nu känner jag mig väldigt välekiperad vad gäller smink!


Så här blev det, ser ni att rouget är rosa!? Konstigt tyckte jag, men det blev ju fint.

Hon lärde mig att jag liksom ska lägga rouget horisontellt ut mot öronen (och inte på sned, upp mot ögonen, som jag alltid trott) eftersom jag har ett "så smalt aniskte" (tar det som en komplimang!). Borde väl gälla dig också Åsa, du har väl ungefär samma anisktsform (tydligen smalt)?

Efteråt gick M och jag på mini-afterwork på en fransk bistro, ajaj vad jag var sugen på chokladtårtan, eller den varma äpplepajen med vaniljglass, men eftersom jag har en sån superkaraktär (hmm) föll jag naturligtvis inte till föga. Annat var det igår då jag inte kunde hålla mig ifrån chokladasken som står och retas på fikabordet på jobbet (muta från en sakägare).

Kommentarer
Postat av: Susanna

Oj vad fint det ser ut, var väldigt fint med rosa rouge tycker jag, och lite lila på ögonen?



Jo det var en luddiga mössan, men det äär ju kallt här!! Och min är ju nästan likadan...

2009-01-16 @ 12:01:06
Postat av: Magnus

Hmm, rouge... det är grejset på kinderna va? Då var det jättefint!!

2009-01-16 @ 14:35:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0