välskyltat!



Tillbaka på kth och planen var full fart med jobb etc, svårt dock när det finns så mycket annat roligt att göra, tror att mitt nya motto får bli något i stil med selektiv effektivitet..hm. Har precis kommit tillbaka från en lunchföreläsning med å där vi fick gratis smörgås plus goodiebag innehållande bland annat en flygbussbiljett, inte illa! Ännu ett stort plus i enlighet med mitt nya motto är att jag kunde jobba under själva föreläsningen - ibland kommer det väl till pass att ha en dator som är så liten att den inte syns.

Kom hem vid tolv igår kväll efter en sista gångmarsch hem från centralen, oj vad vi har gott de senaste dagarna, och fort, vi är som vinden enligt oss själva. Väl hemma slocknade vi som små ljus och vaknade ganska sent, lite slitna, men oj vad vi har haft trevligt. Och det verkar dessbättre som att det underbara vädret har följt med oss hit.


De här fantastiskt fina skyltfönstrena (även det ovan) tillhör selfridges på oxford street, de var supercoola, minst tio stycken i rad i olika färgkombinationer. Fler bilder från resan kommer allteftersom för de som är intresserade!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0